L’oci nocturn demanarà al Govern reobrir abans del MWC de Barcelona

La Generalitat també decidirà aquesta setmana si manté o retira el passaport covid a la restauració

Discoteca

Les patronals de l’oci nocturn demanen reobrir els locals de forma immediata i ho faran de nou demà a la reunió amb la Generalitat. FECALON i FECASARM defensen que sense toc de queda “no té cap sentit” que l’activitat nocturna continuï tancada. Mentre que FECALON aposta per poder aixecar la persiana el 15 de febrer, FECASARM demana que sigui “ja”.

“L’oci nocturn no s’hauria d’haver tancat mai, i més quan s’ha demostrat el fracàs estrepitós de l’estratègia seguida per la Generalitat”, ha declarat el secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas. D’altra part, la reunió entre el Govern i les patronals del sector coincideix amb l’inici del termini per demanar els ajuts aprovats per la Generalitat.

Els representants de l’oci nocturn demanen obrir els locals perquè “els joves no es queden a casa, hi ha botellades, s’organitzen festes privades o es viatja a altres comunitats, com Madrid, on els locals sí que estan oberts”, ha afirmat el secretari general de FECALON, Fernando Martínez.

A més, la patronal demana obrir abans del començament del Mobile World Congress, que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març. El secretari demanarà demà que l’obertura sigui com a màxim el 15 de febrer per tenir temps per preparar-se de cara al certamen. A més, durant febrer també hi haurà la celebració del Carnestoltes.

D’altra banda, el Govern decidirà aquesta setmana si manté o retira el passaport covid a la restauració. Ho farà basant-se en l’informe en què ha treballat aquest cap de setmana el comitè científic assessor, i del qual encara no se sap res.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.