Aragonès gira l’esquena al PSC i obre els braços als comuns

El president planteja una alternativa per aprovar els pressupostos sense la CUP

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Parlament

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat clar a la sessió de control del Parlament al seu executiu quan ha obert la possibilitat de negociar els pressupostos del govern català amb En Comú Podem i ha tancat la porta a negociar-los amb el PSC.

En la resposta a la pregunta que ha fet la presidenta dels comuns a la cambra catalana, Jéssica Albiach, a Aragonès sobre la possibilitat de negociar amb la formació morada els comptes de la Generalitat pel 2022, el president català ha animat als comuns “a seure per dialogar sobre els pressupostos sense exclusions, com vostès han dit que farien”.

Mentre que Aragonès ha ofert la mà a Albiach, ben al contrari ha tancat la porta a negociar els pressupostos amb el PSC. El president de la Generalitat, a la pregunta que li ha fet el president del grup socialista a la cambra catalana, Salvador Illa, sobre acceptar el suport els socialistes, Aragonès li ha respost que “vostè i jo no compartim model de país”, afegint que “ens podem reunir quan vulgui, però ja pot anticipar el resultat que n’obtindrà”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari