La majoria dels catalans suspenen la gestió de la covid feta pel Govern

Segons una enquesta elaborada pel Centre d'Estudis d'Opinió

Traspàs de cartera d'Alba Vergés a Josep Maria Argimon
Traspàs de cartera d'Alba Vergés a Josep Maria Argimon

El 51,2% dels catalans creu que el Govern va gestionar “bastant malament” o “molt malament” la tercera onada de la pandèmia de coronavirus -mesos abans que esclatés la cinquena-, segons una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), un organisme dependent de la mateixa Generalitat.

L’estudi es va elaborar a partir de 2.500 enquestes fetes per internet en tres períodes de temps diferents, coincidint amb les tres primeres onades de la pandèmia de coronavirus: el juny de 2020, el novembre de 2020 i l’abril de 2021.

El nivell de desaprovació de la gestió de la pandèmia més alt es va donar no obstant en la segona onada, la primera que la Generalitat va gestionar prenent les seves pròpies decisions després de la caiguda de l’estat d’alarma, quan va arribar al 56,1%.

L’enquesta també pregunta sobre la gestió de la pandèmia que ha fet el govern d’Espanya: Un 54% dels enquestats considera que ha gestionat “bastant malament” o “molt malament” aquesta tercera onada. A la segona onada, el percentatge es va disparar fins al 58,3%, mentre que a la primera va ser del 47,7.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La majoria dels catalans suspenen la gestió de la covid feta pel Govern”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.