Les discoteques i els bars musicals de Catalunya obriran el 21 de juny

La patronal de l'oci nocturn ho ha consensuat amb el Departament de Salut en una reunió aquest divendres

Les sales de festes tornen a obrir
La Covid 19 torna a tancar les discoteques

Discoteques i bars musicals obriran el 21 de juny. És el que ha consensuat la patronal de l’oci nocturn, la Fecasarm, amb el Departament de Salut en una reunió aquest divendres. Només falta el vistiplau del Procicat.

Els locals d’oci nocturn podran obrir amb un 50% d’aforament a l’interior i fins a dos quarts de quatre de la matinada, amb mitja hora més de marge per tancar. Un cop a dins dels locals, no caldrà guardar distància de seguretat tot i que sempre s’haurà d’anar amb mascareta i no es podrà consumir a la pista de ball.

Els establiments hauran de registrar totes les persones que hi accedeixen i tenir les llistes guardades un mes.

En espera de saber més detalls sobre la nova resolució del Procicat, el Govern també vol relaxar altres restriccions. A partir de la setmana que ve ja es podrà accedir tant als gimnasos com a la resta d’equipaments esportius sense demanar cita prèvia. Se substitueix pel registre de totes les persones que hi accedeixin, perquè així es podrà controlar l’aforament permès (70%) i també facilitarà la traçabilitat dels contactes en cas d’un contagi.

El Procicat també ha donat llum verda al retorn del públic als estadis de futbol i als partits de bàsquet professional en competicions d’àmbit estatal. Serà segons les condicions que la setmana passada va establir el Consell Superior d’Esports: 1.500 persones al futbol i 1.000 en el cas del bàsquet.

Per últim, el Govern també autoritza a partir de dilluns els actes de graduació i festes finals de curs en escoles i instituts, com ja van explicar la setmana passada els departaments de Salut i Educació. Poden ser amb 500 persones en exteriors i 250 en interiors i sense barrejar diferents grups bombolla en una mateixa zona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides