Grau i Ponti assenyalen Bartomeu com a responsable del Barçagate

L'expresident hauria estat l'ideòleg i Jaume Masferrer l'executor, segons la versió dels declarants

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Òscar Grau, exdirector general del Barça, i Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics del club blaugrana, han declarat al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona en relació al Barçagate. En aquesta compareixença davant de la justícia, Grau i Ponti, que van ser detinguts juntament amb Josep Maria Bartomeu i Jaume Masferrer pel cas, han girat l’esquena a l’expresident i l’han assenyalat de forma clara com a màxim responsable del Barçagate.

De fet, de les declaracions es desprèn que Bartomeu, sempre segons aquesta versió, va ser el gran ideòleg de l’operació, mentre que Masferrer, que era la seva mà dreta, va ser l’executor.

A més a més, també s’ha conegut que l’expresident del Barça hauria pagat, presumptament, fins a 600.000 euros per l’auditoria exculpatòria del Barçagate.

D’aquesta manera, asseguren que totes aquelles operacions que ells van dur a terme relacionades amb el Barçagate eren ordres directes de Bartomeu o de Masferrer.

Aquesta estratègia de dues persones que van ser molt importants en l’equip de l’expresident del Barça podrien canviar la seva forma d’actuar davant el cas i acabar declarant. Cal recordar que tant ell com Masferrer es van negar a fer-ho quan van ser detinguts a principis de març.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari