Vacunar els joves de 12 a 16 anys als instituts a partir de setembre

Educació veu "molt possible" que el curs comenci sense l'obligació de dur mascareta a l'aula

El nou conseller d’Educació de la Generalitat, Josep González-Cambray, ha avançat aquest dissabte en una entrevista a Catalunya Ràdio que la vacunació dels joves d’entre 12 i 16 anys es vol fer als mateixos instituts previsiblement al setembre. Aquest seria “l’objectiu principal” del Govern, que ja ha començat a parlar-ho amb el Departament de Salut.

“Aquesta seria la voluntat”, ha remarcat González-Cambray, que ha recordat, però que tot depèn de com avanci la vacunació. En la franja de 12 a 16 anys, primer s’hauran de vacunar els que tinguin prioritat per raons de risc. En inici de curs, tots els professors hauran estat vacunats amb les dues dosis.

El conseller també ha dit que “podria ser molt possible que el curs comencés” sense haver de dur mascareta a l’aula. González-Cambray ha recordat, però que això dependrà del nivell d’immunitat que tingui la comunitat. El curs vinent serà totalment presencial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides