Ratifiquen la condemna de 6 mesos a Hasél per agredir un periodista

La Fiscalia també acusa el raper de promoure un atac a la caserna de la Guardia Civil de Sineu

Pablo Hasél
Pablo Hasél

L’Audiència de Lleida ha ratificat aquest dijous, en una sentència d’apel·lació, la condemna de sis mesos de presó al raper Pablo Hasél, per un delicte de lesions per agredir un periodista de TV3 en una roda de premsa al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL), ocupat per estudiants i persones que no hi estudiaven el juny del 2016.

La sentència confirma íntegrament la que va dictar el jutjat penal 1 de Lleida el març del 2020 per la qual s’imposa a Hasél, empresonat a Lleida per una sentència de l’Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona, una multa de 18 mesos amb quota diària de 10 euros i el pagament d’una indemnització al periodista lesionat de 12.150 euros, ha informat la Fiscalia de Lleida en un comunicat.

D’altra banda, el raper també ha comparegut com a imputat en un jutjat de Manacor acusat de promoure l’assalt que va patir la caserna de la Guàrdia Civil de Sineu després d’un concert seu a Felanitx. La fiscalia, que va obrir diligències i va presentar una denúncia després de la querella presentada pel grup ultradretà Actua Balears sosté que les seves proclames durant l’actuació en la qual va cremar una bandera d’Espanya estan darrere dels danys causats a les dependències policials i l’imputa un delicte d’odi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides