Les UCI catalanes ja superen el mig miler de pacients amb covid-19

Tots els indicadors empitjoren i hi ha 1.711 pacients ingressats als hospitals, 82 més que el dia anterior

Unitat de Cures Intensives (UCI)
Unitat de Cures Intensives (UCI)

Els indicadors de la covid-19 han empitjorat aquest diumenge i les UCI ja superen el mig miler d’ingressats per aquesta malaltia. Hi ha 1.711 pacients ingressats als hospitals, 82 més que en el balanç anterior, i 513 persones a l’UCI, 15 més que fa 24 hores.

A més, la velocitat de propagació de la covid-19 a Catalunya, l’Rt, atura el seu descens i repunta al 0,91, quatre centèsimes més, mentre que el risc de rebrot puja tretze punts fins a arribar a 226. Segons el darrer balanç del Departament de Salut la incidència a 14 dies també s’incrementa i passa de 244,32 a 247,80.

A banda, s’han declarat 1.651 nous casos confirmats per PCR o TA, amb un total acumulat de 570.628. El 8,15% de les proves de la darrera setmana ha donat positiu. S’ha informat de 20 noves morts, amb un total de 21.539 defuncions en tota la pandèmia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.