Les protestes pel raper Hasél van cada dia a menys, però aguanten

Els Mossos d'Esquadra mantenen la pressió i els incidents es redueixen a la mínima expressió

Els Mossos a la manifestació de Girona contra l'empresonament de Pablo Hasél
Els Mossos a la manifestació de Girona contra l'empresonament de Pablo Hasél

Cada cop són menys, però encara queda un grup d’irreductibles que aprofiten les nits dels dissabtes per protestar contra l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél. Ahir ho van tornar a fer, van reclamar l’alliberament del músic i de “tots els represaliats del règim”.

La Guàrdia Urbana xifrava l’acció d’aquest dissabte en 350 manifestants. Des del primer moment, però, els participants han estat lligats en curt pels Mossos d’Esquadra. A la convocatòria inicial de la plaça Universitat, a les 19 h, ja s’han trobat amb els accessos de l’estació de metro tancats per ordre de la policia catalana. Més endavant, quan la marxa s’ha plantejat baixar per la Rambla, s’han trobat una línia policial d’antiavalots que els evitava tombar en aquest sentit. En tot moment, el dispositiu de la policia ha seguit de prop el gruix de la mobilització. I, a més, els Mossos han disposat d’helicòpter i d’un equip de drons per seguir per l’aire la mobilització.

Amb tot, els participants de la protesta han clamat missatges contra el govern espanyol, contra la repressió i contra els Mossos. I també han reivindicat el missatge de la convocatòria: “Per la conquesta dels nostres drets i llibertats”. Més enllà d’això, no s’han produït incidents i s’ha mantingut un to pacífic en tot moment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides