Quin conseller ha adquirit tots els seus immobles els darrers tres anys?

Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

Ramon Tremosa, el conseller d’Empresa i Coneixement en funcions, ha adquirit dos habitatges i un local els darrers tres anys, segons ha fet constar en la seva declaració de béns com a nou diputat al Parlament de Catalunya.

Tremosa ha declarat que només té aquests tres béns immobles. L’any passat va adquirir un habitatge al 50% valorat en 296.000 euros. Aquest import pot ser el valor cadastral o preu d’adquisició, el que és segur és que es demana als diputats anotin el més elevat dels dos en cada cas.

A més, l’any 2019 havia comprat un habitatge valorat en 260.000 euros, del qual s’atribueix la propietat d’un 25%. La seva propietat immobiliària més antiga va adquirir-la, segons ha declarat, l’any 2018: un local de 65.000 euros, seu en un 50%.

No obstant això, afirma que només té pendents d’amortitzar 70.000 euros d’un crèdit hipotecari.

Tremosa també declara que té 72.000 euros entre comptes corrents i dipòsits bancaris, a més d’un pla de pensions (o producte assimilat) per un valor de 161.800 euros.

El titular d’Empresa i Coneixement des del setembre del 2020, que va ser eurodiputat durant deu anys de CiU i el PDECat (2009-2019), va tornar a exercir de professor d’Economia a la Universitat de Barcelona durant el parèntesi de catorze mesos (juliol del 2019-setembre del 2020) entre les seves dues darreres responsabilitats polítiques.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.