Quin conseller ha adquirit tots els seus immobles els darrers tres anys?

Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

Ramon Tremosa, el conseller d’Empresa i Coneixement en funcions, ha adquirit dos habitatges i un local els darrers tres anys, segons ha fet constar en la seva declaració de béns com a nou diputat al Parlament de Catalunya.

Tremosa ha declarat que només té aquests tres béns immobles. L’any passat va adquirir un habitatge al 50% valorat en 296.000 euros. Aquest import pot ser el valor cadastral o preu d’adquisició, el que és segur és que es demana als diputats anotin el més elevat dels dos en cada cas.

A més, l’any 2019 havia comprat un habitatge valorat en 260.000 euros, del qual s’atribueix la propietat d’un 25%. La seva propietat immobiliària més antiga va adquirir-la, segons ha declarat, l’any 2018: un local de 65.000 euros, seu en un 50%.

No obstant això, afirma que només té pendents d’amortitzar 70.000 euros d’un crèdit hipotecari.

Tremosa també declara que té 72.000 euros entre comptes corrents i dipòsits bancaris, a més d’un pla de pensions (o producte assimilat) per un valor de 161.800 euros.

El titular d’Empresa i Coneixement des del setembre del 2020, que va ser eurodiputat durant deu anys de CiU i el PDECat (2009-2019), va tornar a exercir de professor d’Economia a la Universitat de Barcelona durant el parèntesi de catorze mesos (juliol del 2019-setembre del 2020) entre les seves dues darreres responsabilitats polítiques.

(Visited 586 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari