Quin diputat de Junts saluda a la ‘presidenta’ Borràs i passa de Vergés?

Ramon Tremosa

El diputat de Junts al Parlament de Catalunya, Ramon Tremosa, que en el seu dia va ser diputat al Parlament Europeu i després conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, va aprofitar una intervenció sobre la crisi energètica en la sessió plenària de dimecres passat per saludar a la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, present a la llotja de convidats de la cambra catalana, en detriment de qui, de manera provisional, ocupa aquest càrrec, la republicana Alba Vergés.

L’economista, bon amic de Borràs, ha volgut reivindicar així la figura de la presidenta del seu partit, Junts, suspesa com a presidenta del Parlament arran del procés judicial sobre la seva actuació al davant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). El mes de juliol passat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va obrir judici oral a la política en la causa per presumptament fraccionar contractes per afavorir un amic quan dirigia la ILC, se l’acusa de delictes de prevaricació i falsedat documental.

Des que va ser suspesa, la presidenta de Junts manté la seva presència a la cambra catalana en les sessions plenàries. Se la pot veure a l’espai reservat als convidats i dimecres, durant una intervenció del president Pere Aragonès, no va amagar la seva disconformitat a les paraules del cap govern català fent ostensiblement que no amb el cap.

(Visited 240 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quin diputat de Junts saluda a la ‘presidenta’ Borràs i passa de Vergés?”

Feu un comentari