Canadell, Tremosa i Miquel Sàmper enquisten el pacte

Les negociacions per a la investidura del candidat d’ERC a la Generalitat, Pere Aragonès, van per llarg. Si res no canvia, les converses per un pacte independentista –amb els comuns o sense– s’allargaran fins a gairebé esgotar els límits.

Ara per ara, però, ja hi ha algunes qüestions que faciliten o dificulten les converses i fan alentir o accelerar la negociació. És el cas dels vetos que la CUP, els comuns i part d’ERC han posat damunt la taula a noms que JxCat consideren elements clau en el seu projecte. Es tracta, per exemple, dels consellers d’Interior, Miquel Sàmper, i d’Empresa, Ramon Tremosa; o de l’ara diputat electe i expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell. El perfil liberal cotitza a la baixa en les negociacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.