Canadell, Tremosa i Miquel Sàmper enquisten el pacte

Les negociacions per a la investidura del candidat d’ERC a la Generalitat, Pere Aragonès, van per llarg. Si res no canvia, les converses per un pacte independentista –amb els comuns o sense– s’allargaran fins a gairebé esgotar els límits.

Ara per ara, però, ja hi ha algunes qüestions que faciliten o dificulten les converses i fan alentir o accelerar la negociació. És el cas dels vetos que la CUP, els comuns i part d’ERC han posat damunt la taula a noms que JxCat consideren elements clau en el seu projecte. Es tracta, per exemple, dels consellers d’Interior, Miquel Sàmper, i d’Empresa, Ramon Tremosa; o de l’ara diputat electe i expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell. El perfil liberal cotitza a la baixa en les negociacions.

(Visited 209 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari