Chacón denuncia el doble discurs de Borràs i de JxCat a Madrid

La candidata del PDECat recorda que consellers com Tremosa han agraït la feina feta amb els pressupostos

La candidata del PDECat a les eleccions, Àngels Chacón, ha retret aquest dilluns un doble discurs en la política que porta a terme Junts per Catalunya al Congrés, i ha reivindicat que des de la seva formació no venen “fum”. Així ho ha manifestat en roda de premsa telemàtica, en què ha defensat el suport del PDECat als pressupostos generals de l’Estat, malgrat admetre que no són els que voldrien perquè no aborden qüestions com el dèficit fiscal de Catalunya, i que tampoc pretenen ser “cap drecera”.

“No vam pactar dreceres, vam pactar recursos. Ni fem màgia ni venem fum”, ha recalcat Chacón, que ha cridat a seguir treballant per la independència des del diàleg, el pacifisme i el realisme.

Ha afirmat que no es pot caure en “el doble discurs” de defensar una postura passiva en la política espanyola i al marge de l’interès dels ciutadans i, alhora, “reunir-se amb partits polítics no independentistes o visitar el rei”.

Es referia a la cap de files de Junts a la cambra baixa, Laura Borràs, que s’ha reunit en diverses ocasions amb el PSOE, també per negociar els pressupostos malgrat que finalment va votar-hi en contra i amb Felip VI.

Chacón ha criticat els que només pretenen “conservar l’essència” i s’ha servit de les paraules del conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, que va evitar avalar el no del seu partit als pressupostos i va agrair les gestions que, en l’acord pressupostari, havia fet Ferran Bel, del PDECat, en assumptes com ara la viabilitat de la UOC, que és competència de la conselleria de Tremosa.

Precisament sobre aquest assumpte aquest mateix dilluns el diputat del PDECat a Madrid, que comparteix grup amb Borràs, Ferran Bel, ha explicat que Tremosa “no ha estat l’únic conseller” de Junts que li ha trucat per negociar partides pressupostàries. Ha afirmat que el titular d’Empresa “ha tingut l’honestedat de dir-ho”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.