Tremosa és el més indisciplinat

El conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, va arribar al Govern marcant perfil i deixant clar que part del seu paper passava per fer de contrapès al vicepresident, Pere Aragonès, i tocar els nassos a
ERC.

La seva actitud no ha canviat, però la darrera setmana, amb la tensió interna que patia el Govern, JxCat i Esquerra van signar una treva i tots els consellers van rebre ordres de no dir ni fer res que oferís una imatge d’enfrontament. No van passar ni 24 hores fins que Tremosa, mostrant-se de nou com el més indisciplinat i el que va més per lliure, va tornar a acusar la consellera de Salut, Alba Vergés, i ERC de ser els culpables d’impedir la recuperació econòmica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides