El subdirector de Protecció Civil a Catalunya molest per les filtracions

Sergio Delgado ho troba una "falta de respecte"
Sergio Delgado

Les filtracions des del mateix Govern d'informació relativa a la desescalada i a l'establiment de mesures en diversos sectors afectats per les restriccions en la lluita contra la covid-19 han estat una constant les darreres setmanes. Aquest dimarts s'ha filtrat un esborrany de Salut per la reobertura de diversos sectors a partir del 23 de novembre.

També ha caigut en mans dels mitjans de comunicació una proposta dels restauradors catalans. La filtració de l'esborrany del Govern, però, ha molestat especialment a un dels seus artífexs, el subdirector de Protecció Civil a Catalunya, Sergio Delgado. Salut nega haver estat responsable de la filtració de l'esborrany.

En una piulada a Twitter, Delgado ha dit que "el que ha passat avui és una falta de respecte total" als "tècnics i la feina que fem des de fa mesos amb la covid-19". Així mateix, ha afegit que també és una falta de respecte als "ciutadans que mereixen tenir certeses i no rumors" i a les "activitats econòmiques afectades per aquesta enorme crisi", així com a les "institucions que ens representen".

(Visited 92 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari