El subdirector de Protecció Civil a Catalunya molest per les filtracions

Sergio Delgado ho troba una "falta de respecte"
Sergio Delgado

Les filtracions des del mateix Govern d'informació relativa a la desescalada i a l'establiment de mesures en diversos sectors afectats per les restriccions en la lluita contra la covid-19 han estat una constant les darreres setmanes. Aquest dimarts s'ha filtrat un esborrany de Salut per la reobertura de diversos sectors a partir del 23 de novembre.

També ha caigut en mans dels mitjans de comunicació una proposta dels restauradors catalans. La filtració de l'esborrany del Govern, però, ha molestat especialment a un dels seus artífexs, el subdirector de Protecció Civil a Catalunya, Sergio Delgado. Salut nega haver estat responsable de la filtració de l'esborrany.

En una piulada a Twitter, Delgado ha dit que "el que ha passat avui és una falta de respecte total" als "tècnics i la feina que fem des de fa mesos amb la covid-19". Així mateix, ha afegit que també és una falta de respecte als "ciutadans que mereixen tenir certeses i no rumors" i a les "activitats econòmiques afectades per aquesta enorme crisi", així com a les "institucions que ens representen".

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.