Quin exministre de Rajoy torna a ser Trending Topic a Twitter?

Jorge Fernández Díaz
Jorge Fernández Díaz

S’ha fet viral un vídeo de l’exministre de l’Interior en el govern de Mariano Rajoy, Jorge Fernández Díaz (PP) en què qui va liderar els conservadors a Catalunya relata una trobada que, en qualitat de ministre, va tenir amb el llavors Papa Benedicto XVI el 17 de juny de 2015 a Roma. Segons explica, van parlar llavors de la situació a Espanya i de l’independentisme a Catalunya. En aquest marc, el Papa va confessar a un ministre amb unes profundes conviccions religioses: “El diable vol destruir Espanya”.

Unes declaracions sorprenents que l'han convertit en Trending Topic a Twitter i que sembla haver fet durant el confinament a causa del coronavirus a través d'una plataforma digital que permet connectar-se a altres usuaris, que l'escoltaven atents.

L'exministre assenyala que el Papa li va donar un "missatge d'esperança": "No ho aconseguirà". Després, Fernández Díaz assenyala que perquè no se surti amb la seva només cal aplicar les "les quatre eines necessàries per derrotar el diable en aquesta batalla". Aquestes segueixen un "ordre", segons assenyala el popular per després exposar-les: "La primera, la humilitat; la segona, l’oració, la tercera, la sofferenza -el sofriment-, i finalment, la devoció a la Mare de Déu". "Tingueu confiança, el diable no destruirà Espanya", assegura que li va dir Benet. No cal afegir que Twitter ha fet befa de les revelacions de l’exministre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides