L’Exèrcit investiga els legionaris que bevien cervesa amb les armes a terra a Vilafranca del Penedès

ERC i la CUP demanen l'expulsió de les Forces Armades de la localitat
Legionaris en una terrassa de Vilafranca
Legionaris en una terrassa de Vilafranca

L'Exèrcit investiga les imatges que s'han fet públiques a les xarxes socials en les quals es poden veure militars que estan prenent cervesa en una terrassa a Vilafranca del Penedès amb les seves armes a terra. Aquests mateixos militars es van passejar per un supermercat de la localitat portant el seu armament de dotació.

Els militars formen part d'una companyia de la Legió que havia estat fent uns exercicis militars a França i que tornava a la seva caserna de Ronda, a Màlaga. Els legionaris estaven fent una parada en la ruta perquè els conductors dels autocars fessin els descansos obligatoris.

Es dona la circumstància que els militars tenen prohibit consumir alcohol quan porten l'armament de dotació. Per la qual cosa les autoritats militars volen depurar si hi ha alguna infracció en els fets.

Per norma, l'armament que porten els militars en situacions com la denunciada s'acostuma a quedar als vehicles, però a l'haver de fer gasolina els vehicles en els quals viatjaven, els comandaments van decidir que els soldats portessin cadascun la seva arma.

Les seccions locals d'ERC i la CUP a Vilafranca han denunciat la presència dels militars a la localitat. Les dues formacions coincideixen a dir que no volen militars a Vilafranca, i en el cas dels anticapitalistes han afegit que "ni enlloc".

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari