Rivera promet a un nen que hi haurà “llibertat” a Veneçuela

El president de Ciutadans evita especificar les "mesures" que adoptaria sobre el país sud-americà, però compara Maduro amb Franco
Rivera, al programa de Ana Rosa
Rivera, al programa de Ana Rosa

"Et prometo, Antonio, que aviat al teu país hi haurà també llibertat", ha respost el president i candidat de Ciutadans a la Moncloa, Albert Rivera, a un nen d'origen veneçolà que li ha preguntat en un programa de televisió què faria, si arriba a ser president, amb relació al país sud-americà. El moment, que ha estat difós pel compte de Twitter del partit taronja, s'emmarca en una secció basada en preguntes efectuades per nens als candidats a la presidència del govern espanyol, que emet El programa de Ana Rosa (Telecinco).

Rivera, però, ha evitat respondre la pregunta del nen, ja que no ha especificat cap de les mesures que li demanava. Ha dit, això sí, "en primer lloc, m'agradaria que a Veneçuela es pogués votar", cosa que ha indicat que al país sud-americà "no es pot fer" perquè "hi ha un dictador, com en el seu dia era Franco, però d'una altra índole, que no deixa que la gent voti", en referència a Nicolás Maduro. En el mateix programa, Rivera ha evitat triar un bàndol de la Guerra Civil i ha dit que, en aquell context, optaria per l’exili.

D'altra banda, el candidat de Cs, que ha destacat entre els seus amics i coneguts veneçolans "el president Guaidó" i Leopoldo López, compta amb el suport de la formació Unión, Progreso y Democracia (UPyD). Aquest partit extraparlamentari que liderava en el passat Rosa Díez ha signat un acord amb Cs de col·laboració en virtut del qual UPyD no es presentarà a les eleccions del 28-A, donarà suport a Rivera i figures d'UPyD s'incorporaran a les llistes europees de Cs.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari