Cs tampoc vol anar a la presó

Respon negativament a la invitació dels presos catalans, que volen que comprovin si tenen o no privilegis
Albert Rivera
Albert Rivera

Després que els polítics independentistes de Lledoners han enviat una carta als màxims dirigents de Ciutadans i el PP a Catalunya, Inés Arrimadas i Xavier García Albiol, per convidar-los a la presó per comprovar si tenen o no "privilegis", Ciutadans, com abans ha fet el PP, també ha declinat l'oferta.

El líder de Cs, Albert Rivera, ha tancat la porta a visitar els presos: "No anirem a veure els que han intentat liquidar Espanya", ha manifestat Rivera en roda de premsa posterior al comitè permanent del partit.

Per contra, ha dit que demanaran un informe al govern espanyol (tot i que la competència de presons és de la Generalitat) per saber si "reben tracte de favor". "Volem un informe per saber si els socis de Sánchez tenen un tracte igual que la resta de presos", ha insistit.

El líder de Cs ha anunciat que el pròxim 24 de novembre a Madrid faran un acte de la plataforma 'Espanya Ciutadana' amb l'eslògan "Sí a la justícia, no als indults".

Abans, el president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha respost a la invitació dient que no pensa prestar-se "al seu circ mediàtic". En el cas d'Albiol crida més l'atenció perquè fa poc declarava en una entrevista a El Punt Avui Televisió just el contrari. Llavors deia que si li demanessin, no tindria cap inconvenient a anar a veure els empresonats.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides