Quins alts càrrecs airegen les tensions postconvergents?

colomines tv3 destituit
colomines tv3 destituit

Agustí Colomines, exdirector de l’Escola d’Administració Pública i exdirector de la Fundació CatDem, i Ferran Falcó, secretari general de Territori i Sostenibilitat i exdiputat de CiU.

Una conversa entre tots dos a Twitter el passat 16 de juny ha posat de manifest les tensions entre el PDECat i Junts per Catalunya. Colomines ha exclamat “quina enganyifa!” i ha dit que “els que ens vam comprometre amb Carles Puigdemont ens sentim atracats“, com a reacció a l’anunci, per part del PDECat, de l’ús de la marca Junts per Catalunya a les eleccions municipals.

En rebre una resposta de Falcó, Colomines li ha retret: “Doncs per què no ho discutiu amb tothom en comptes de tirar pel dret? Per què no accepteu que teniu un problema i que la vella política ho està destruint tot?”.

“Discutir amb qui?”, li ha plantejat Falcó. I Colomines li ha respost: “No us podeu apropiar de la voluntat de les persones. Ja us ho trobareu. Després no us queixeu“. “Em sorprèn que vulguis discutir en públic el que no heu volgut compartir lleialment“, ha afegit posteriorment.

“Us quedeu l’etiqueta de la Coca-Cola però no en teniu la fórmula. No em facis dir en públic el que fa estona que estic a punt d’escriure”, ha piulat poc després. En un article a El Nacional, de fet, Colomines ha atribuït al “pinyol dirigent del PDECat” una provocació en voler presentar-se a les municipals amb les sigles Junts per Catalunya. Troba que aquesta decisió posa en risc “la il·lusió que va generar JxCat”.

Colomines, destituït en el marc del 155 però no restituït de moment, ha inscrit recentment el partit Moviment 1 d’Octubre. Falcó, que va ser imputat i desimputat pel cas Adigsa, va deixar de ser regidor a Badalona en esdevenir secretari general de Territori i Sostenibilitat el 2016, càrrec que manté amb Quim Torra com a president.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides