El “dinar de comiat” d’Enric Millo, fet al Círculo Ecuestre

Enric Millo
Enric Millo

La moció de censura contra Mariano Rajoy va tirar endavant i Pedro Sánchez és el nou president espanyol. Però el resultat de la votació no es va conèixer fins hores abans de produir-se. La incertesa sobre com acabaria impregnava tota la política, inclosa la catalana. I si algú a Barcelona estava especialment pendent del que passés, era el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

El seu càrrec depèn directament de la Moncloa, i és evident que la seva continuïtat depenia de com acabés la moció de censura. Just el dia abans de saber-se el desenllaç, Millo tenia previst un dinar-conferència en un dels espais més conservadors i anacrònics, el Círculo Ecuestre. El delegat sempre ha reconegut sentir-se “com a casa” en llocs com aquest i entre empresaris i adinerats. I així ho va tornar a manifestar en aquesta ocasió.

Tan còmode s’hi troba, en llocs així, que fins i tot hi va acudir amb la seva esposa, cosa que no acostuma a fer gairebé mai. I tan relaxat s’hi sentia, que es va permetre fer broma amb els assistents i, en començar la seva conferència, va arribar a dir: “Que consti que, tot i tenir amics aquí, això no és un dinar de comiat, eh?”. Però la política és molt dura i la moció de censura va fer que el del Círculo Ecuestre sí que fos, de debò, el seu acte de comiat.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari