JxCat, la marca del PDeCat a les municipals

El partit ajorna el debat sobre la renovació de la cúpula
Marta Pascal
Marta Pascal

Marta Pascal, coordinadora general del PDeCat, ha avançat durant el Consell Nacional celebrat avui a Barcelona que la proposta de la direcció del partit és presentar-se a les eleccions municipals de maig de 2019 amb la marca de Junys per Catalunya.

Pascal ha fet aquesta revelació en el marc d’una reunió en la qual el partit té com a objectiu principal fixar les bases del congrés que la formació té previst celebrar del 20 al 22 de juliol per actualitzar la seva proposta ideològica i fer balanç sobre els primers dos anys de vida de la formació.

En la jornada d’avui s’ha ajornat el debat sobre una possible renovació de la cúpula, impulsat per alguns crítics del partit que consideren que Pascal no està prou alineada amb Carles Puigdemont. Segons la coordinadora general, l’actual direcció accepta que el conclave de l’estiu serveixi per debatre sobre els lideratges, però no per renovar la cúpula.

Els corrents crítics del partit plantejaven que la reunió servís també per postular un nom que disputi a Pascal el lideratge, el de l’alcalde de Molins de Rei i exdiputat de JxSí al Parlament, Joan Ramon Casals. No obstant això, les dues faccions s’han donat una treva al congrés d’avui.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari