Junqueras alerta: “No malbaratem el resultat del 21-D”

Sànchez, Turull, Rull i Forn també van demanar a Puigdemont que es formi govern
Oriol Junqueras i Carles Puigdemont
Oriol Junqueras i Carles Puigdemont

L’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, en una resposta per escrit remesa a Catalunya Ràdio, ha tornat a apostar perquè les forces independentistes formin govern i ha alertat que no entén “quin sentit té que malbaratem el resultat del 21-D, que no en comencem a treure profit”. Troba que “no hi guanyem res, sense fer govern i, en canvi, arrisquem molt per tornar a la mateixa situació en el millor dels casos”.

El líder d’ERC, a més, ha interpel·lat la CUP i, de qui ha dit que “ha de decidir si vol ser part de la solució. Si volen sumar i ajudar. Si volen fer una aposta estratègica que ens porti a sumar complicitats i ser més forts o no”. “El mateix podria dir dels comuns en el fons”, ha afegit.

Junqueras assegura que la seva posició sobre la necessitat de formar govern és compartida amb els altres dirigents independentistes empresonats. Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, que han format part de la llista de Junts per Catalunya, han demanat a l’expresident i candidat a la reelecció Carles Puigdemont que es formi govern i s’eviti una altra convocatòria electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides