Els Mossos protegiran edificis oficials dels CDR

Millo atribueix la mesura a un "increment de l'agressivitat" d'aquests col·lectius
CDR
CDR

Els Mossos d’Esquadra activaran des d’aquest dimecres un pla per a garantir l’ordre públic i la protecció d’edificis judicials, europeus, així com les seus de partits polítics i de l’administració de l’Estat, davant la previsió de protestes a partir d’aquest mes a Catalunya.

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat avui que percep un “increment de l’agressivitat” en les accions dels anomenats CDR (Comitès de Defensa de la República), i ha explicat que estan “reforçant la seguretat a persones o edificis objecte d’amenaces o intimidacions”.

Segons han informat a Efe fonts policials, el pla operatiu, batejat com Minerva, té com a objectiu extremar les mesures de prevenció i reacció davant els actes de protesta, concentracions i manifestacions que puguin convocar-se en les pròximes setmanes.

La policia catalana ha posat en marxa aquest pla operatiu, arran dels incidents ocorreguts en els últims dies a Catalunya en les protestes i les accions convocades pels comitès en defensa de la república (CDR), per la detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Alemanya, per l’euroordre dictada pel jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena.

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari