Mariano Rajoy planta cara als CDR

El cap de govern espanyol promet combatre la seva acció "violenta i intimidatòria"
rajoy EU
rajoy EU

El president Mariano Rajoy promet que el Govern combatrà l’activitat “violenta i intimidatòria” dels Comitès de Defensa de la República, mitjançant els efectius “judicials i policials a l’abast”, ha dit des d’un viatge oficial a Algèria, l’endemà que la Fiscalia de l’Audiència Nacional obrís diligències contra els CDR per investigar si cometien un possible delicte de rebel·lió.

D’aquesta manera, Rajoy recull el guant que li han llençat els líders de PSOE i Ciutadans, Pedro Sánchez, i Albert Rivera, per la plena vigència de l’article 155 a la Generalitat.

Tots estem preocupats per l’activitat d’aquests grups, a menor suport popular, més caràcter violent” ha denunciat Rajoy sobre el que a parer seu seria una disminució del suport a l’independentisme.

El cap de l’executiu, si bé, ha reiterat que la llei es compliria i ha demanat no generar “polèmica” sobre els cossos de seguretat -ara que el ministeri de l’Interior és qui controla la conselleria. “Els Mossos actuen d’acord amb criteris tècnics i han efectuat moltes detencions”, ha exposat. “Allò que procedeix és criticar a les persones violentes” ha dit.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari