“No claudicaré, no renunciaré”

Des de la presó de Neumünster, l'expresident aclareix que no farà un pas enrere
puigdemont campanya jxcat 21-D
puigdemont campanya jxcat 21-D

El líder de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, ha llançat aquest dissabte una advertència a través de Twitter respecte al seu futur polític: “No claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels que han perdut a les urnes ni davant l’arbitrarietat”.

En el primer tuit difós des que va cedir el control dels seus perfils a les xarxes socials en trobar-se tancat al centre penitenciari de Neumünster, Puigdemont ha donat a entendre que no forma part dels seus plans fer un pas enrere en la primera línia de la política.

“Que tothom ho tingui clar: no claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels que han perdut a les urnes ni davant l’arbitrarietat dels que estan disposats a pagar el preu d’abandonar l’Estat de dret i la justícia per la unitat de la pàtria”, ha recalcat.

Manifestacions a Alemanya
Cap de setmana de mobilitzacions a Alemanya en suport a Carles Puigdemont, que continua tancat a la presó de Neumünster a l’espera de com resol la justícia alemanya l’ordre d’extradició enviada pel jutge Pablo Llarena.

Les seccions internacionals de l’ANC i dels Comitès de Defensa de la República estan promovent manifestacions per aquest dissabte a Munic i a Karlsruhe per demanar que la justícia alemanya deixi en llibertat el líder de Junts per Catalunya.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari