L’estació de Sants, objectiu dels CDR

Els Mossos d'Esquadra han blindat les instal·lacions per evitar el bloqueig
Protestes dels CDR a l'Estació de Sants
Protestes dels CDR a l'Estació de Sants

Les accions dels Comitès de Defensa de la República se centren aquest dimarts a la tarda a l’estació de Sants de Barcelona. Centenars de persones s’han personat a l’estació per desplegar les seves protestes. De moment, els Mossos d’Esquadra ho estan evitant.

Els CDR han tornat a l’acció arreu del territori català a primera hora del matí. Organitzats de matinada, milers d’activistes han tallat les vies principals del país en diverses ocasions en protesta per l’empresonament de mig Govern i la detenció de Carles Puigdemont.

Des de les 18:00 h, s’han aplegat centenars de persones a la plaça Joan Peiró, amb l’objectiu de bloquejar l’estació de Sants.

Els Mossos d’Esquadra han coordinat un operatiu als voltants de l’estació de tren per impedir-ne el bloqueig. Desenes d’agents de la policia catalana custodien en aquests moments les instal·lacions.

L’estació continua oberta però els Mossos intenten fer criba i impedir que la gent de la manifestació entri a l’edifici. A fora, els manifestants criden per la llibertat dels presos polítics i reclamen una vaga general.

 

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari