La dona de Puigdemont cobrarà 6.000€ al mes de La Xarxa

Marcela Topor ha fitxat per l'empresa de la Diputació de Barcelona per fer un programa de dues hores setmanals de televisió
Título de la imagen
Título de la imagen

La dona de Carles Puigdemont, Marcelona Topor, cobrarà 6.000 euros al mes per fer un programa setmanal de televisió de dues hores a La Xarxa (XAL-Xarxa Audiovisual Local, S.A.), una empresa que fa productes audiovisuals depenent de la Diputació de Barcelona.

Topor rebrà, pràcticament íntegre, aquest import ja que en el contracte s’estipula que no haurà de fer-se càrrec de cap aspecte tècnic o de producció del seu programa. En el document es pot llegir que “totes les despeses, retribucions i costos de qualsevol tipus que es derivin de la contractació dels mitjans humans, materials i tècnics necessaris per a la realització del programa estaran a compte i càrrec en exclusiva de la XAL”.

El contracte signat per la mateixa dona de Puigdemont amb La Xarxa té data del 20 de desembre passat, segons avança l’ABC, i per part de l’empresa contractant ha signat el conseller delegat, Francesc Pena. S’apunta, segons la mateixa informació, que aquest contracte “de cadena” és molt poc habitual a La Xarxa, i que la remuneració que rebrà Topor és molt superior a la qual perceben la resta de presentadors i col·laboradors d’aquesta empresa, un import que ja va avançar Libertad Digital.

També se sap que la dona de Puigdemont rebrà aquests 6.000 euros al mes, com a mínim fins al mes de juny, moment en què finalitza el contracte, tot i que el programa encara no s’ha començat a emetre. En cas de complir-se els terminis del contracte, Marcela Topor cobraria un total de 42.000 euros per set mesos fent dues hores de programa cada setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides