La Policia inspecciona les clavegueres del Parlament

La possibilitat que Puigdemont intenti assistir a la investidura fa reforçar els controls policials
Título de la imagen
Título de la imagen

La Policia Nacional ha inspeccionat aquest dimecres les clavegueres del Parc de la Ciutadella a Barcelona, on hi ha el Parlament, dies abans del ple d’investidura, en què l’únic candidat proposat a la presidència de la Generalitat és Carles Puigdemont.

L’expresident és ara a Brussel·les, però en cap cas es descarta la possibilitat que pugui mirar d’entrar al país per assistir al ple, i per aquest motiu el ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, va anunciar que es reforçarien les fronteres. 

Cinc agents d’aquest cos policial han revisat cada claveguera de l’interior del recinte, segons ha pogut comprovar Europa Press.

Diversos furgons de la Policia Nacional estan aparcats des de dilluns a diferents portes del Parc de la Ciutadella, i aquest dimecres s’hi han sumat els agents especialistes en subsòl.

Fonts policials han explicat a Europa Press que estan portant a terme un reforç operatiu en diferents punts estratègics, també al Parlament, de cara al ple d’investidura.

D’altra banda, aquest diumenge vuit agents de la Guàrdia Civil es van presentar a l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages per comprovar si Puigdemont podia aterrar allà.

Els agents van demanar el registre d’entrades i sortides per aire. Davant les preguntes dels treballadors en to d’humor, preguntant si buscaven Puigdemont, els agents de l’Institut Armat es van limitar a respondre que s’havia activat un operatiu per controlar totes les fronteres, segons informa RAC1.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari