Elisa Pinto identifica l’excomissari Villarejo com l’agressor que la va apunyalar

L'expolicia havia intentat evitar en diverses ocasions que es dugués a terme la roda de reconeixement
Título de la imagen
Título de la imagen

La dermatòloga Elisa Pinto ha identificat aquest dimarts, durant una roda de reconeixement celebrada al jutjat d’Instrucció número 39 de Madrid, a l’excomissari de la Policia Nacional, José Manuel Villarejo, com l’agressor que la va apunyalar el 10 d’abril del 2014 en presència del seu fill. Fonts jurídiques que estaven presents a la diligència judicial expliquen que Pinto l’ha identificat “sense cap mena de dubte” i amb “seguretat”. “No ha dubtat ni un instant, com si no hi haguessin més persones a la sala“, asseguren les fonts.

Els fets van succeir després que la dermatòloga denunciés a l’empresari Javier López Madrid per assetjament i agressió sexual a l’Equip de la Dona i el Menor (EMUME). Mentre Pinto es trobava acompanyada del seu fill va rebre la punyalada d’un home -ara identificat com l’excomissari Villarejo- a l’abdomen, mentre li advertia: “López Madrid vol que tanquis la boca“.

L’excomissari Villarejo ha intentat evitar aquesta diligència judicial fins a l’últim moment. De fet, l’advocada de la doctora ha explicat en un escrit que “en aquests últims dies han estat tres les ocasions en les quals Pinto estava citada a menjar en un restaurant, i casualment li avisen que en aquest mateix local ha reservat el senyor Villarejo. Per tant es veu obligada a cancel·lar la seva cita davant el perill que es produeixi una trobada entre tots dos, que li serveixi al comissari per intentar de nou cancel·lar la roda de reconeixement i sol·licitar la seva nul·litat o invalidesa.”

Ara, la jutge Belén Sánchez citarà pròximament a l’excomissari perquè comparegui en seu judicial en qualitat d’investigat. Després de la diligència judicial, que s’ha celebrat en el marc de la causa que investiga l’empresari Javier López Madrid per assetjament sexual, amenaces i agressió contra la dermatòloga, la jutge ha pres declaració a una desena de testimonis, entre els quals es troben els metges que van atendre a Pinto després de l’agressió, el seu marit, una amiga i diversos policies i guàrdies civils.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari