La festa ‘Conviure és fàcil’ acosta a policies i militars als més petits

Els Amics del Castell de Montjuïc celebren la 11ª edició de la seva festa infantil amb la participació d'entitats de caràcter social, en la qual també col·laboren l'Exèrcit i els cossos policials
joan franquesa
joan franquesa

Diumenge, 22 de gener, al Castell de Montjuïc de Barcelona se celebrarà la 11ª edició de la festa infantil ‘Conviure és fàcil – Un dia diferent‘. Una activitat organitzada per l’Associació d’Amics del Castell de Montjuïc.

Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, com en anteriors edicions, la festa compta amb la participació de la Creu Roja, Protecció Civil, TMB Solidari, la Societat Espanyola d’Ornitologia-SEU, així com de les Forces Armades i de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

En concret, hi haurà representació de l’Exèrcit de Terra, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional, dels Mossos d’Esquadra, i de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’activitat compta, així mateix, amb la col·laboració d’altres institucions i entitats, com la Unió Europea, el FC Barcelona, Reial Madrid FC i RCD Espanyol, entre altres.

Des de fa onze anys, l’Associació d’Amics del Castell de Montjuïc organitza aquesta festa oberta al públic infantil en general, i especialment, als nens i nenes que estan atesos en l’Hospital Matern Infantil de la Vall d’Hebron i en el departament d’oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, però també a altres infants en situació de vulnerabilitat social.

Entre les activitats que es duran a terme en aquesta festa està previst que es realitzin jocs infantils, exhibició de vehicles de transport i sanitaris, passejades en cavalls de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, una pista americana infantil de l’Exèrcit de Terra, exhibicions canines a càrrec de les unitats dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i Protecció Civil, o exposicions d’uniformes d’època dels Mossos.

Al llarg de la festa infantil també es farà lliurament, com cada any, del premi del concurs de dibuix “General Alejandre: Què és el que més m’ha agradat del Castell”. Un premi que lliura en persona el General de l’Exèrcit, Luis Alejandre Sintes, qui va ser Cap de l’Estat Major de l’Exèrcit (JEME) i que ja està retirat.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari