Norwegian Airways deixa 189 persones sense celebrar el Cap d’Any

L'aerolínia ha cancel·lat el vol perquè "els pilots estaven cansats" i no en tenien cap altre "disponible per volar"
Título de la imagen
Título de la imagen

Els 189 passatgers que tenien previst viatjar de Barcelona a Reykjavik amb el vol D85666 de la companyia Norwegian Airways no ho podran fer fins al pròxim 4 de gener. L’aerolínia ha cancel·lat el vol poc abans del seu enlairament, que estava previst per les sis i quinze minuts de la matinada, al·legant que “els pilots estaven cansats” i no en tenien cap altre “disponible per volar”.

Els passatgers no han rebut cap resposta de la companyia fins que el personal de l’aerolínia els ha proporcionat un full on hi havia informació sobre com fer una reclamació online. Cinc hores després de la cancel·lació del vol, Norwegian Airways també s’ha disculpat a través del seu Twitter, tot i que encara no han informat sobre quina compensació rebran els clients afectats. Molts dels passatgers que no han pogut arribar a Reykjavik per celebrar el Cap d’Any ja han assegurat que no tornaran a viatjar amb Norwegian Airways.

Aquesta companyia noruega ‘low cost’ va anunciar recentment que volia convertir l’aeroport de Barcelona en el seu ‘hub’ de viatges transatlàntics. Per a l’estiu vinent ha programat vols a Nova York, Los Angeles, San Francisco i Miami, amb tarifes molt reduïdes. També ha informat que, a finals del 2017, connectarà Barcelona amb Argentina i Xile. En l’actualitat, Norwegian Airways, que opera des de la T-2, té 17 línies amb sortida i destinació de Barcelona. A Madrid, aquesta companyia ‘low cost’, que fa la competència directa a Vueling, ofereix 69 destinacions. La sobtada cancel·lació del vol Barcelona-Reykjavik omple d’ombres els ambiciosos plans d’expansió a El Prat anunciats pel CEO de l’aerolínia, Bjorn Kjos.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari