Quina periodista es declara maçona?

Título de la imagen
Título de la imagen

En una entrevista al diari www.directe.cat, pròxim a Esquerra Republicana, la periodista Karmele Marchante confessa que forma part de la maçoneria i, en concret, de la lògia madrilenya Clara Campoamor. L’excol·laboradora del programa Sálvame de Tele 5 també afirma que ha mantingut entrevistes amb els directors de TV3, Jaume Peral, i Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, per incorporar-se a la programació dels mitjans públics de la Generalitat, però que des de fa sis mesos que espera una resposta… i res. Tampoc ha arribat a concretar-se una possible proposta de col·laboració a La Vanguardia.

Karmele Marchante es declara independentista des de fa anys i assegura que això li ha causat nombrosos i gravíssims problemes de convivència a Madrid, ciutat on resideix habitualment. Atribueix la seva sortida de Sálvame a les seves idees polítiques i afirma que molts dels seus companys de plató –entre els quals esmenta Belén Esteban- l’han insultada i menyspreada per les seves conviccions independentistes.

El cas més greu de represàlia patida a Madrid que explica Karmele Marchante és el d’un metge que, suposadament, es va negar a atendre-la a causa de les seves opinions polítiques. La periodista manifesta les seves simpaties per la CUP i diu que, “si visqués a Barcelona, cremaria una foto del Rei“.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari