José Maria Aznar deixa la presidència d’honor del Partit Popular

L'expresident del Govern central mantindrà la militància al PP
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident del Govern central, José Maria Aznar, ha renunciat a la presidència d’honor del PP. Aznar ha fet efectiva la renúncia a través d’una carta que ha enviat al president del PP i del Govern central, Mariano Rajoy.

La renúncia d’Aznar, arriba una setmana després que des de la Fundació FAES, un think thank que presideix Aznar i que ha estat un viver d’idees del PP, l’expresident del Govern fes una dura critica contra el PP i el que considera una política d’apropament a Catalunya. Des de FAES s’acusava els populars, i en especial a la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, d’intentar obrir in extremis un diàleg amb la Generalitat “en detriment de les posicions” del PP.

Sáenz de Santamaría havia declarat el dia abans que el PP hagués hagut de posar-se d’acord amb el PSOE sobre l’Estatut de Catalunya, en lloc de recollir signatures per recolzar el seu recurs davant el Tribunal Constitucional.

La Fundació FAES ja havia decidit a l’octubre passat deixar d’estar vinculada al PP, renunciant a les subvencions públiques que rebia fins aleshores, i va aprovar una reforma dels seus estatuts amb un nou òrgan de govern en el qual no hi ha vocals nats del partit.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari