Forcadell també s’apunta a la manifestació independentista

La presidenta del Parlament diu que ho fa "en defensa de les llibertats i els drets de la ciutadania"
Título de la imagen
Título de la imagen

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha confirmat que assistirà a la manifestació independentista de Tarragona, “en defensa de les llibertats i els drets de la ciutadania“. Ho ha comunicat a través del seu compte de Twitter: “Aquest 11 de Setembre seré a Tarragona, amb la gent de la segona àrea metropolitana del país. A punt per construir un futur millor!”.

La Diada d’enguany, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, es celebrarà en cinc municipis: Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, també ha anunciat que el dia 11 de setembre anirà a la convocatòria que s’ha fet a la ciutat de Salt, a la província de Girona. Per primera vegada, un president de la Generalitat i una presidenta del Parlament, prenen part en un acte reivindicatiu no institucional que reclama la independència de Catalunya. Una altra autoritat, aquesta vegada municipal, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també assistirà a la manifestació independentista de la Diada, en aquest cas a la Ciutat Comtal.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari