Quin federalista s’ha colat a la cort del ‘rei’ Romeva?

bienert
bienert

Kolja Bienert. És responsable de Projectes al Consell de Diplomàcia de Catalunya (Diplocat) i, alhora, tresorer de la Unió d’Europeus Federalistes (UEF).

El màxim dirigent executiu del Diplocat és elegit a proposta del president de la Generalitat per un període de quatre anys, renovables. L’actual secretari general és Albert Royo i va ser proposat per Artur Mas. El president del comitè executiu del Diplocat és el secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Jordi Solé, número dos del departament d’Afers i Relacions Institucionals, Exteriors i Transparència que presideix Raül Romeva.

La UEF és una organització política no governamental creada fa 70 anys per promoure la unitat d’Europa. En l’explicació del seu ideari, la UEF “considera el nacionalisme, l’euroescepticisme i l’acceptació passiva de la divisió com els pitjors enemics d’Europa”.

Kolja Bienert va néixer el 1979 a Oldenburg, a Alemanya, i va establir la seva residència a Catalunya l’any 2000. És graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona i presideix l’associació Horitzó Europa, de la qual Albert Royo en va ser un dels fundadors, l’any 2008.

A l’ampli currículum de Bienert, publicat al portal d’Horitzó Europa, hi consta que ha treballat per la Generalitat de Catalunya, el Hong Kong Trade Development Council, la Comissió Europea, Weber Shandwick, Hill & Knowlton i Bayer. Actualment compagina la seva feina al Diplocat amb la direcció de Saint Germain Consultants una consultora especialitzada en la gestió de projectes internacionals i en el desenvolupament d’estratègies de relacions públiques i comunicació internacional. No hi consta, però, la seva funció com a tresorer de la Unió de Federalistes Europeus.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari