Detenen Martín Ferrer, l’amo d’Amnesia

La Guàrdia Civil arresta tres persones més en una operació contra el blanqueig i el frau a Hisenda
Título de la imagen
Título de la imagen

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts el propietari del grup d’oci nocturn Amnesia, Martín Ferrer, juntament amb el seu fill, el seu principal col·laborador i el comptable de l’empresa, en el marc d’una investigació per un presumpte delicte de blanqueig de capitals i contra la Hisenda Pública.

Els Agents de la Unitat Central Operativa (UCO) i l’Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Guàrdia Civil han entrat a la discoteca d’Eivissa pel sostre i amb l’ajuda d’un helicòpter. Al dispositiu també s’hi ha incorporat una comissió judicial, amb un secretari dels jutjats d’Eivissa.

En l’escorcoll s’han emprat gossos antidroga per ajudar en les tasques de rastreig i s’han extret caixes amb un gran volum de documentació. Paral·lelament, els agents també han efectuat escorcolls als domicilis dels arrestats, a Barcelona, Eivissa i Palma de Mallorca.

CAS SANT ADRIÀ

D’altra banda, l’acusació del cas de les suposades irregularitats en la gestió de les antigues piscines municipals de Sant Adrià, pel qual està imputat l’exalcalde de la localitat, Sito Canga, ha demanat recentment que s’investigui Martín Ferrer per la suposada comissió de delictes de furt i de concertació amb un funcionari públic per defraudar a una entitat pública.

Segons el querellant, quan Ferrer va traslladar la discoteca L’Atlàntida a l’espai de les antigues piscines, es va apropiar de material i d’obres d’un projecte d’oci que s’hi havia establert anteriorment. Si el fiscal accepta imputar Ferrer, l’empresari podria afrontar set anys de presó.

(Visited 440 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari