Laporta contra la Generalitat als jutjats

L'expresident del Barça representa Nadlan BCN, que demana 16 milions d'euros d'una operació fallida
j laporta
j laporta

Durant el procés de venda de patrimoni immobiliari engegat per l’anterior conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, l’operació per traspassar la seu del Departament d’Empresa i Ocupació, la Torre Muñoz del Passeig de Gràcia de Barcelona, i l’edifici de l’antiga seu de la Conselleria de Treball del carrer de Sepúlveda va resultar un fiasco per al comprador.

Morris Moshe, l’empresari israelià que administra Nadlan BCN, societat constituïda només tres mesos abans d’haver adquirit tots dos immobles per 63,57 milions d’euros (una doble ganga immobiliària), ha reclamat, mitjançant Laporta & Arbós, el despatx d’advocats de Joan Laporta, 16 milions d’euros, revela El Confidencial.

Nadlan BCN i Moshe van arribar a Barcelona de la mà de Laporta, l’assessorament del qual no els va evitar el contratemps de la derrota electoral de Xavier Trias i la victòria d’Ada Colau. L’alcaldessa, que va bloquejar la concessió de llicències hoteleres, difícilment hauria facilitat el canvi d’ús necessari per acollir els habitatges de luxe projectat per Moshe.

Ara, segons fonts jurídiques citades per El Confidencial, Laporta ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una demanda per la via contenciosa-administrativa perquè el seu client recuperi els 16 milions d’euros que va dipositar com a garantia.

L’operació no es va enllestir, de manera que Nadlan va perdre el dipòsit sense obtenir els immobles. La Generalitat de Catalunya arrossega grans problemes econòmics i Laporta sempre ha cultivat una imatge de patriota, però el negoci és el negoci.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari