Vaga en una Seat amb beneficis

El bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu aturarà la planta de Martorell els caps de setmana del juny i el juliol
seat martorell
seat martorell

Cinc mesos de negociacions no han donat els resultats esperats pel comitè d’empresa de Seat, que ha convocat aturades durant gairebé tots els caps de setmana del juny i el juliol.

UGT i CCOO, majoritaris al comitè, han decidit que aquesta serà la primera mesura de pressió contra la direcció d’una marca que acaba d’anunciar un benefici operatiu de 54 milions d’euros durant el primer trimestre del 2016, un resultat un 2,6% millor que el del mateix període de l’any anterior.

Consideren que la millora de les vendes i dels resultats de Seat “justifiquen sobradament” l’adopció i el desenvolupament per part de l’empresa de la majoria de les propostes dels representants dels treballadors, però després de la desena reunió amb la direcció els avenços, segons el seu parer, eren “insuficients”.

UGT o CCOO volen, entre altres mesures, que s’incrementin els plusos referents al treball en equip i als anys que calen per efectuar promocions. Però Seat, es queixen, vol endarrerir els ascensos automàtics exigint-los més antiguitat perquè no s’incrementin els costos per a l’empresa.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari