Doble sucada dels Sumarroca

Copcisa també rep un contracte d'obra pública adjudicat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Jordi Sumarroca
Jordi Sumarroca

El Govern català ha atorgat a dues empreses dels Sumarroca, clan empastifat pel cas Pujol i pel cas del 3%, sengles obres públiques, publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’aquest dilluns, 4 d’abril.

Teyco ha obtingut un contracte per un import de 801.068,78 (IVA inclòs), amb data de 24 de febrer, mentre que la seva filial Constraula, Enginyeria i Obres, SAU s’ha emportat un altre per 1.753.298,47 (IVA inclòs), amb data de l’11 de març.

Són obres de rehabilitació de façanes, problemes estructurals i millora de l’aïllament tèrmic al barri barceloní de Canyelles, adjudicades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

El lot més gran dels tres, però, el rep Novantia Integral SA, filial de Copcisa: per 2.297.930,59 (IVA inclòs). El 1995, el nom de Copcisa quedà tacat quan Antoni Farrés, aleshores alcalde de Sabadell, va denunciar un intent de suborn. L’empresari Benet Carbonell, amo de Copcisa en aquell moment, fou condemnat per haver-li ofert tres milions de pessetes. Copcisa, una de les grans concessionàries d’obra pública, fou, així mateix, una de les guanyadores de la controvertida adjudicació del canal Segarra-Garrigues.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari