Dos dirigents de l’ANC se les tenen a Twitter

Liz Castro retreu presions a l'exvicepresident Jaume Marfany
castro vs marfany
castro vs marfany

Les desavinences a la cúpula de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) s’han evidenciat a Twitter en l’intercanvi de missatges de les darreres hores entre Liz Castro, membre del secretariat i del comitè permanent, i Jaume Marfany, exvicepresident,.

Quan Marfany ha publicat a la xarxa que “La batalla per controlar políticament l’ANC ha començat ja fa setmanes”, Castro ha respost: “Fa més d’un any, però qui compta? Més feina i menys maniobres, si us plau”.

Liz Castro ha recordat a Marfany que: “fa gairebé un any que tu em vas dir que no em presentés a presidenta, malgrat ser més votada, per “preservar la unitat”.

Marfany ha admès que “Em vas demanar la meva opinió i te la vaig donar. En Jordi Sánchez era la persona més adequada”, però Castro ho na hegat: “Jaume, això senzillament no és cert. Tu em vas trucar i tu em vas pressionar tot solet”.

“Mentida! Tu em vas trucar… Increïble!”, ha estat la rèplica de Marfany, qui ha acabat dient que “és increïble…. De totes maneres twitter no és el lloc per parlar-ne… No penso tractar aquest tema en aquest espai”.

Castro ha afegit que “jo NO volia ser presi, vaig decidir postular-me després de veure les maniobres que fèieu. Jo confiava en l’ANC”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari