Ferran Adrià, atrapat per les arenes movedisses

L'Ajuntament de Roses ordena paralitzar les obres a l'exterior d'El Bulli
ferran adria el bulli foundation maqueta
ferran adria el bulli foundation maqueta

Les obres que s’estaven efectuant a l’exterior de la parcel·la d’El Bulli s’hauran d’aturar immediatament per complir l’ordre de l’Ajuntament de Roses, que assenyala que s’estaven efectuant sense permís.

Aquesta decisió del Consistori, que no afecta els treballs que es fan a l’edifici de l’emblemàtic restaurant del xef Ferran Adrià, s’adopta arran de la denúncia presentada per l’entitat ecologista IAEDEN-Salvem l’Empordà, que va informar de moviments de terres que jutjava desmesurats i il·legals.

Adrià s’exposa a ser sancionat si no obeeix l’Ajuntament, que, així mateix, fou informat fa uns dies pels responsables del Parc Natural del Cap de Creus de moviments de terres “il·legals”. “Només es preveia talar alguns arbres i ara hem vist que s´han mogut moltes terres, s´han tret feixes i s´ha deixat la roca nua”, ha explicat Bàrbara Schmitt, presidenta d’IAEDEN-Salvem l’Empordà.

El xef disposa de quinze dies per al·legar. L’Ajuntament no autoritzarà que es reprenguin les obres fins que un informe favorable ho indiqui.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari