Degoteig de dimissions amb polèmica a C’s

Són l'únic alcalde del partit a Andalusia i un regidor i responsable de la formació a Soto del Real
Albert Rivera
Albert Rivera

L’alcalde d’Espartinas (Sevilla), José María Fernández, ha presentat la dimissió aquest dimecres tot i que està imputat per prevaricació fa quatre mesos. Segons publica lainformación, la direcció nacional de Ciutadans ha justificat l’acte del seu dirigent perquè sospitava que el PP anava a fer públic el succés durant la campanya electoral, per perjudicar el seu candidat a la presidència del Govern, Albert Rivera. D’altra banda, un regidor de Ciutadans a Soto del Real, responsable del partit al municipi madrileny, ha estat forçat per la direcció del partit a dimitir després que es conegués que havia elogiat el fundador de la Falange.

Fernández està imputat per presumptes irregularitats en contracte del pla d‘Ajut a la Contractació que va a càrrec de la Junta d’Andalusia. Hauria signat 18 contractes sense respectar el període d’al·legacions, entre altres irregularitats.

Un regidor de Ciutadans a Soto del Real ha dimitit després que dimarts es conegués que al 2011 havia elogiat via twitter el fundador de la Falange. El regidor ja havia esborrat prèviament el seu compte de la xarxa social, després que es difonguessin imatges del seu historial on apareixien missatges que elogiaven José Antonio Primo de Rivera: “Els teus valors segueixen presents, les teves idees no s’afusellen” o “gent que critica Primo de Rivera sense tenir ni puta idea de qui va ser ni què pensava”.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari