L’ordinador d’Osàcar és una mina

Conté els correus electrònics enviats i rebuts els darrers anys per l'extresorer convergent
daniel osacar
daniel osacar

L’ordinador de l’extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Daniel Osàcar, trobat per agents de la Guàrdia Civil a la seu del partit liderat per Artur Mas -en concret, en un despatx amb una placa on posa “Xavier Trias”-, és una mina d’informació par als investigadors del suposat finançament il·legal de CDC, publica La Razón citant fonts properes al cas.

Conté, segons aquesta informació, tots els correus electrònics enviats i rebuts per Osàcar els darrers anys, independentment que els hagi esborrat, i la Guàrdia Civil ha establert un sistema per relacionar aquestes comunicacions, mitjançant les seves dates, amb ingressos de la Fundació CatDem per donacions o treballs no realitzats.

Segons les fonts citades per La Razón, ja s’ha pogut constatar que en els correus d’Osàcar es posa de manifest que algunes empreses havien de pagar el 3% per rebre adjudicacions públiques.

Els papers
D’altra banda, el jutge d’El Vendrell que condueix la investigació del cas Petrum ha demanat als experts de la Guàrdia Civil que recomponguin urgentment els papers triturats amb el logo de Teyco trobats a la seu de CDC, uns set o vuit folis. Se sospita que contenen dades importants.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari