Qui administra la fundació convergent Nous Catalans?

Título de la imagen
Título de la imagen

Doncs, Andreu Viloca, que també administra la fundació CatDem i és responsable de finances de Convergència.

El divendres passat, la Fiscalia Anticorrupció i la Guàrdia Civil van entrar a la fundació CatDem i la seu central convergent del carrer Córsega i, precisament, van escorcollar el despatx de Viloca.

En els cercles polítics es comenta que, si van entrar a la CatDem, hereva de l’antiga Fundació Trias Fargas, també ho podien haver fet a Nous Catalans, una altra fundació vinculada a Convergència, ben nodrida econòmicament, que té com a administrador al tresorer del partit i que la seva primera seu era al mateix quarter general convergent del carrer Còrsega número 331-333.

El director general de Nous Catalans és Àngel Colom, que es va veure obligat a retornar en còmodes terminis els 72.000 euros que li va donar Fèlix Millet amb càrrec al Palau de la Música. En el patronat de Nous Catalans també hi ha l’exdiputada Trini Neras (presidenta), l’alcaldessa de Calella i senadora Montserrat Candini (vicepresidenta), el dirigent Francesc Xavier Sánchez (secretari), l’empresari gramenenc Antonio Morales, l’empresari xinès Chuen Ping Lam Chio, l’exdiputat i regidor badaloní Ferran Falcó, el senador Josep Maldonado, el diputat al Congrés Pere Macias i alguns alcaldes i exalcaldes.

Nous Catalans organitza actes i activitats de contingut polític i cultural per a col·lectius immigrants.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari