En quina aventura gastronòmica participa l’exconseller Huguet?

Título de la imagen
Título de la imagen

A principis d’any va entrar en el consell d’administració de Favets i Tremendos SL, una empresa de restauració de Manresa.
 

Tots els membres del consell d’administració de Favets i Tremendos són militants o molt propers a ERC: Marc Aloy, regidor de Manresa i president de l’agrupació local del partit; Joan Badia Pujol, exdirector general d’Innovació del departament d’Educació de la Generalitat, president de la Fundació Independència i Progrés i expresident del partit al Bages; Joan Piqué Serra, que s’estrenarà aquest setembre com a cap de premsa de l’Ajuntament de Manresa a proposta d’ERC; David Güell, directiu d’Aigües de Manresa i secretari de Cultura del partit al Bages; Xavier Bosch Gros, militant; Lluís Matamala, militant; i Xavi Corrons, germà del president d’Òmnium al Bages. El vuitè administrador és Josep Huguet, de 64 anys, exdirigent d’ERC que va ser conseller d’Innovació, Universitats i Empresa (2004-2006), amb el president Pasqual Maragall, i de Comerç, Turisme i Consum (2006-2010), amb José Montilla.
 

El nom de Favets i Tremendos prové d’una revolta pagesa de Manresa de l’any 1688, també anomenada els Avalots de les Faves, que va dividir la ciutat en dos bàndols: favets –que eren els menestrals– i tremendos –els pagesos–.
 

Aquesta empresa explota un restaurant en el carrer Sobrerroca de Manresa, prop de la plaça de l’Ajuntament.
 

Per cert, l’exconseller Josep Huguet publicava fa uns dies un article sobre les potencialitats turístiques de la Vall de la Gavarresa, un territori situat entre les comarques del Moianès, Lluçanès i Bages.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari