Qui vol continuar la comissió d’investigació del cas Pujol?

jordi Pujol acn
jordi Pujol acn

ERC demana, en el seu escrit de conclusions sobre la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscal i les Pràctiques de Corrupció Política (CIFEF), més coneguda pel nom de comissió del cas Pujol, que es reprenguin les sessions en la pròxima legislatura.

Que ERC sigui l’únic grup parlamentari que ho proposi resulta sorprenent pel fet que són els actuals socis electorals de Convergència, el partit de l’expresident Pujol, la formació més tacada pels casos de corrupció, i que plegats s’han compromès a conduir Catalunya cap a la independència després del 27-S.

En cas que els socis de la candidatura Junts pel sí aconsegueixen formar govern, sorprendria que ERC intentés desgastar el seu soci amb la reobertura de la comissió d’investigació del cas Pujol si, tal com han anunciat, en sis mesos volen tenir enllestit el marc jurídic de les estructures d’Estat.

Aquest és el paràgraf de les conclusions d’ERC en el qual s’aposta per continuar les sessions: “L’amplitud dels temes a tractar, la seva rellevància i, tanmateix, l’escurçament de la legislatura fan que no podem donar per acabats els treballs de la CIFEF, que les presents conclusions es limitin a les investigacions dutes a terme en l’actual legislatura i que sigui del tot necessari que en una propera legislatura es reprenguin de nou“.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari