Coca-cola en lluita reclama #TerrassesSenseCocaColaJa

Els treballadors en vaga volen forçar la multinacional a complir les sentències condemnatòries
planta Cobega Coca-Cola
planta Cobega Coca-Cola

“La situació està en stand by judicial. Hem guanyat el procés a tots els nivells i demanem l’execució obligatòria de la sentència. Demanem l’execució de la mateixa”, afirma a EL TRIANGLE Alberto Pérez, membre del comitè d’empresa de Coca-cola en lluita a Fuenlabrada.

Després d’un any i mig d’acampada davant el centre embotellador que la multinacional té a Fuenlabrada, els vaguistes mantenen el front obert fins que Coca-cola compleixi les sentències, anul·li l’ERO i els retorni el lloc de treball amb les mateixes condicions.

Davant l’incompliment de l’empresa, els treballadors segueixen llançant accions de protesta. L’última, aquest mateix dimecres, proposa un boicot dels usuaris a les marques de begudes que formen part del grup: Coca-cola, Fanta, Aquarius, Nestea

El desenvolupament de la mateixa es pot seguir a les xarxes amb l’etiqueta #TerrazasSinCocaColaYa i #VeranoSinCocaCola.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari