Colau tindrà el mateix cap de la Guàrdia Urbana que Trias

Evelio Vázquez havia dit que plegaria si BComú arribava a governar
Evelio Vázquez
Evelio Vázquez

L’intendent major de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Evelio Vázquez, es mantindrà en el seu càrrec amb Ada Colau com a alcaldessa. És una decisió sorprenent que contrasta amb les intencions expressades pel cap de la Urbana, que havia manifestat que deixaria el càrrec si la candidatura de Barcelona en Comú guanyava les eleccions del passat 24 de maig.

Els responsables de seguretat del nou Govern municipal de Barcelona, especialment Amadeo Recasens, han confiat en la seva continuïtat, ha publicat aquest divendres La Vanguardia, que cita com a clau d’aquesta decisió la importància de no escenificar una ruptura.

Colau s’ha ‘mullat’ aquest dijous amb relació a les pensions que reben dos agents de la Urbana condemnats per tortures, Víctor Bayona i Bakari Samyang, tot assenyalant que “no té sentit” que el Consistori els pagui pensions vitalícies. També ha destacat “la tasca quotidiana imprescindible” que du a terme la Guàrdia Urbana” i ha expressat la seva confiança en aquest cos policial.

Evelio Vázquez, apunta La Vanguardia, tindria previst continuar un o dos anys com a intendent major i després, probablement, donar pas a una transició.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari