Escorcoll a les oficines de FCC de Barcelona pel cas Innova

La Guàrdia Civil també ha entrat a dependències municipals de Reus relacionades amb les àrees d'Urbanisme, Medi Ambient i Esports
Diego Álvarez de Juan, titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus.
Diego Álvarez de Juan, titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus.

La Guàrdia Civil, en funcions de policia judicial, escorcolla les oficines de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) a Barcelona pel cas Innova.

Per ordre del jutge Diego Álvarez de Juan, titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, des de les 9 del matí s’estan fent cinc escorcolls simultanis en dependències municipals de Reus i en l’oficina de FCC de Barcelona, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A Reus, els agents han entrat a les oficines de l’Ajuntament situades en el Mercat Municipal, on hi ha els serveis d’Urbanisme i Medi Ambient; així com en la seu del Consell Esportiu del Baix Camp, en la de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure (RELLSA) i l’empresa d’organització d’espectacles esportius Giravolt.

L’escorcoll de les oficines de FCC està relacionada amb la peça separada número 14 del cas Innova, mentre que les entrades a entitats i empreses esportives reusenques corresponen a la peça separada número 11, totes dues encara sota secret de sumari.

El 28 d’abril passat, el jutge instructor va ordenar més escorcolls, fins i tot a l’Ajuntament de Reus, en una operació en la qual, entre d’altres, es va detenir l’aleshores primera tinent d’alcalde, la convergent Teresa Gomis, que no es va tornar a presentar a les eleccions del 24-M.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari